Flame Jazz

Flame Jazz on alunperin Turku 2011 -hankkeesta ponnistanut jazzkonsertteja järjestävä yhdistys. Viime vuosina järjestetyt yli sata korkealaatuista Flame Jazz -tapahtumaa ovat nostaneet Turun keskeiseksi jazzkaupungiksi Suomessa. Eri estradeilla toimiva konserttisarja tarjoaa monipuolisia elämyksiä intiimeistä klubi-illoista illalliskonsertteihin sekä jazzristeilyihin.

www.flamejazz.com

 

AV-Lappi

AV-Lappi on arktisen valokuvan ja videotyön ammattilaisista koostuva yritys. Pohjoiset erämaat, arktiset ilmiöt ja luonnon tuomat mahdollisuudet ovat tarjonneet kuvaajillemme elämyksiä jo useita vuosia. Näitä elämyksiä AV-Lappi pyrkii tuomaan esille kuvin sekä videoin. Kuvaajina toimivat kaksi arktista kuvaajaa: Miika Sirkiä ja Timo Veijalainen

www.av-lappi.com

 

Kalevala Koru

Vuonna 1937 perustettu Kalevala Koru on tunnettu sekä historiallisista Klassikko-koruista että modernista korumuotoilustaan.  Muotoilutalona Kalevala Koru on alusta alkaen panostanut uuteen korudesigniin, jossa korostuu muotoilijoiden osaaminen ja näkemys. Yhä edelleen Klassikko ja Ajassa -mallistot edustavat Kalevala Korun rikasta muotokieltä. Yhteistä kaikille koruille on tarinallisuus – jokainen koru kertoo tarinaa, ja korun kantajana sinusta tulee osa tarinaa. Kalevala Korun omistaa Kalevalaisten Naisten Liitto ry. Korut valmistetaan Suomessa.

www.kalevalakoru.fi

 

Viikinkilaivamuseo, Roskilde, Tanska
Viking Ships in Roskilde, Denmark

Experience five original Viking ships and see our impressive boat collection in the scenic museum harbour. Dress as a Viking and imagine yourself back in the Viking Age. Follow the work at the Boatyard and try your hand at Viking craftsmanship. Have you dreamt of sailing as the Vikings did? Sailing trips take place on Roskilde Fjord every day from the 16th May until the 30th September.

Special Exhibition 2014: The World in the Viking Age - Seafaring in the 9th century changed the world.

www.vikingeskibsmuseet.dk 

 

Turun Yrittäjät

Turun Yrittäjät on pienten ja keskisuurten yksityisten yritysten edunvalvontayhdistys Turussa. Valvomme Turussa paikallisten yritysten toiminnallisia ja taloudellisia etuja. Tarjoamme jäsenillemme neuvonta- ja asiantuntijapalveluita sekä jäsenetuja. Järjestämme monipuolisia tapahtumia ja koulutustilaisuuksia, joiden tavoitteena on tukea yrittäjiä heidän työssään ja antaa virkistystä työn vastapainoksi. Jäseneksemme on jo liittynyt 2700 yritystä Turussa. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Turun Yrittäjien toimintaan ja saamaan vertaisverkostoa ja sitä kautta liikesuhteita, asiakkaita ja ystäviä.

toimisto@turunyrittajat.fi
www.yrittajat.fi/turunyrittajat
www.facebook.com/turunyrittajat

 

Åbo Svenska Teater

Åbo Svenska Teater (ÅST) on Suomen vanhin teatteri ja edustaa alueemme ja koko maamme historiallisia ja kulttuurisia arvoja. Åbo Svenska Teater on tunnettu korkealuokkaisista musikaaleistaan. ÅST:n toimintaa ylläpitää teatteriyhdistys Åbo Svenska Teaterförening ry. Maamme vanhin yhä käytössä oleva teatteritalo toimii ÅST:n tyyssijana. Se vihittiin käyttöön vuonna 1839 ja juhli 175-vuotissyntymäpäiviään 21.1.2014.

www.abosvenskateater.fi

 

Ravintola Foija
on toiminut tunnelmallisessa kellarimiljöössään jo yli 160 vuotta ollen Suomen vanhimpia, yhä toimivia ravintoloita. Museoviraston suojelemat tiiliholvit antavat upeat puitteet onnistuneelle ruokahetkelle ja monipuoliset tilat kabinetteineen mahdollistavat toiveittenne mukaisten tapahtumien järjestelyn. 
Persoonallinen ja monipuolinen ruokalista tarjoaa laajan valikoiman Foijan klassikoita ja tämän päivän parhaita antimia, joita täydentävät viikoittain vaihtuvat keittiömestarin suositukset. Vahva panostus hyvään ruokaan ja palveluun tarjoavat sekä turkulaisille kanta-asiakkaille että matkustavaisille ravintolaelämyksen, jota tullaan kokemaan yhä uudestaan.

 

 

Turun Osuuskauppa on varsinaissuomalainen osuuskunta, jonka omistavat sen asiakkaat.

TOK:n tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja omistajille. Lisäksi TOK on vahvasti mukana Varsinais-Suomen elinvoimaisuuden ja hyvinvoinnin kehittämisessä. TOK on muun muassa yksi alueensa suurimmista palvelualan työnantajista.

Turun Osuuskauppa toimii päivittäis- ja erikoistavarakaupassa, liikennemyymälä-, matkailu- ja ravitsemis- sekä tavaratalokaupassa.

www.tok.fi