Niina Airaksinen 

Koreografia, ohjaus, tuotanto, video, kuvat, graaf.suun.

Niina Airaksinen on turkulainen tanssija-koreografi. Valmistumisensa jälkeen London Contemporary Dance Schoolista (1988-91) hän on esiintynyt kotimaan lisäksi Englannissa, Italiassa, Saksassa, USA:ssa ja Venäjällä, sukkuloiden nykytanssin, musikaalien ja argntiinalaisen tangon genreissä. Koreografisen työn ja omat tuotannot hän aloitti 2007. Lisäksi Airaksinen valokuvaa ja tekee videotyötä, joita hän opiskeli Turun ammattikorkeakoulussa liiketalouden ja projektihallinnon lisäksi (Tradenomi 2000-2005).

www.nadp.fi
www.niinaairaksinen.net/cv

Yuzo Ishiyama

Vieraileva koreografi / SOJIKU4 - CatB  (2011)
NADP:n kutsumana Turku Euroopan Kultturipääkaupunkivuoden ohjelmiston yhteistuotantoon 

Yuzo Ishiyama on japanilainen media-artisti ja koreografi. Hän on esiintynyt monipuolisesti erilaisissa teoksissa, joissa yhdistyvät äänet, installaatiot, visuaaliset valoilmiöt ja kuvat sekä tanssi. Ishiyaman teoksia on ylistetty niin kansallisesti kuin myös kansainvälisellä tanssin kentällä. Hän on vieraillut useilla eri festivaaleilla ja taidekeskuksissa, joista esimerkkeinä "Dance" (Munchen), KIASMA (Helsinki) ja Julidans (Amsterdam). 

Ishiyama loi koreografian teokseen "CatB", joka esitettiin NADP:n suomalais-japanilaisessa SOJIKU4-illassa Manillassa Turun kulttuuripääkaupunkivuotena 2011.

www.info-api.com