Antti Helminen

Valosuunnittelu

Helminen valmistui Turun Taideakatemian Crossing Borders in Performing Arts -linjalta 2003 ja suorittaa maisteri-opintojaan Teatterikorkeakoulun valo- ja äänisuunnittelun laitoksella. Helminen on toiminut freelance valosuunnittelijana tanssin, teatterin ja sirkuksen parissa yli kymmenen vuotta Suomessa ja ulkomailla Lisäksi hän tekee installaatioita ja kirjoittaa.

 

Marjo Haapasalo

Pukusuunnittelu

Haapasalo on valmistunut Yrkeshögskolan Sydvästin muotoilun koulutusohjelmasta vuonna 2002. Hän on tehnyt pukusuunnitteluja lukuisiin tanssi- ja teatteriesityksiin, mm. Aurinkobalettiin, Linnateatteriin, Turun kaupunginteatteriin, Turun Kesäteatteriin sekä lukuisiin freelance-produktioihin. Vuodesta 2007 Haapasalo on pyörittänyt Turussa Kaskenkadulla sijaitsevaa Boutique Minne -liikettä joka on erikoistunut uusien vaatteiden suunnitteluun, vintage-vaatteisiin sekä esiintymispukuihin. www.boutiqueminne.com

Jani Uljas

Lavastus  /  "Pohjola - Nordic Roots"  (2014)

Jani Uljas on valmistunut lavastajaksi Taideteollisesta Korkeakoulusta vuonna 2001. Pian valmistumisen jälkeen hänet kiinnitettiin Turun Kaupunginteatterin päälavastajaksi. Turun Kaupunginteatterin lisäksi Jani Uljas on toiminut myös vierailevana lavastajana mm. Tampereen Työväen Teatterissa ja Suomen Kansallisoopperassa.

Alisa Oksanen

Hiukset ja meikki / "Pohjola - Nordic Roots"  (2014)
Parturi-kampaaja, maskeeraaja meikkaaja

Oksanen on työskennellyt 15 vuoden aikana lukuisissa teatteriproduktioissa suunnittelevana maskeeraajana ja kampanjana. Hänen kädenjälkensä on näkynyt mm. Turun kaupunginteatterissa, Turun kesäteatterissa Vartiovuorella sekä Nuoren teatterin mäytelmissä. Hän on tehnyt vuosien aikana monia meikkejä ja kampauksia televisioon, elokuviin, lehtimainoksiin ja muotinäytöksiin.
Intohimona työssä ovat pikkutarkat meikkaukset ja näyttävät kampaukset.
Tällä hetkellä Oksanen on pääasillisesti keskittynyt oman yrityksen HUOLTAMOn pyörittämiseen. www.alisanhuoltamo.fi

Kirre Koivunen
Maskeeraja, tiedottaja / SOJIKU2 - Sansui (2010)

Koivunen on työskennellyt parturi-kampaajana sekä maskeerajana erilaisissa elokuvan, television ja teatterin tuotantoprojekteissa. Hän on toiminut vuodesta 2000 alkaen maskeerauskouluttajana, osaamisalueinaan mm. väri- ja tehostemaskeeraus sekä hiukset ja irtokarvat. Hän on myös Cultural Youth Centre - Kulttuurinen nuorisokeskus ry:n toiminnanjohtaja. Yhdistys tekee kansainvälistä ihmisoikeustyötä erityisesti nuorten ja naisten parissa pääosin mediakasvatuksen keinoin.